V pondělí 12. června 2017 proběhlo v Hells finále jarní části mezihospodské ligy pro Prahu a Střední Čechy.

Hodnocení finálového klání slovy moderátora Martina:

„Vítězem druhého finále pro Prahu a Střední Čechy se stejně jako v prosinci radovala Kolaloka, která tak i napodruhé výborně reprezentovala Hospodský kvíz – Praha – U Svatých , odkud i tentokrát byla jediným vyslancem, který se do TOP 10 probojoval.
Druhé místo poté patřilo domácím A.O.T.A.B. z Hells Bells, kde se i tentokrát finále odehrálo v opravdu výborné ( i když vzhledem k vysoké účasti doslova pekelné) atmosféře. Bronzovou pozici pak obsadili Šumroňové ze Dna Pytle, které tentokrát mělo se třemi bojujícími týmy velice hojné zastoupení.
Celkově Vám chci poděkovat za velice příjemný večer – věřím, že jste si to užili, protože včera jste se v Hells Bells Beer Pub sešli skutečně ti nejlepší z nejlepších! Poděkování tak kromě skvělému týmu Hells Bells, který se o nás po celý večer parádně staral, patří i všem Vám zúčastněným týmům, kteří pravidelně navštěvujete Hospodské kvízy v Praze, ať už je to v jakémkoliv podniku.
Věřím, že nám zachováte přízeň a budeme se potkávat u kvízových večerů i v následujících sezonách – včetně letních prázdnin, kdy se pro Vás chystá mimo jiné i několik speciálů. :
Díky moc a na podzimním finále v prosinci se budu opět těšit, věřím, na drtivou většinu z Vás.“

💡 Přečtěte si rozhovor s Martinem.

Fotogalerie: Facebook

Stupně vítězů:

  1. Kolaloka (U Svatých)
  2. A.O.T.A.B. (Hells Bells)

  3. Šumroňové (Dno pytle)

Celkové pořadí:

Celkové pořadí